Happy Halloween

Het is bijna Halloween en daarom is dit ook het thema van Sunny side up creations deze keer. Ik heb een kaart gemaakt met stempels van Stampotique (alle stempels van de hoofdkaart) , Stampers Anonymous (ticket) en Hero arts (tekst) Voor de achtergrond heb ik distressinkten gebruikt. Klik op de afbeelding voor meer detail.

Het is almost Halloween and that’s why Halloween is this week’s Sunny side up creations theme. I made this card with stamps from Stampotique (all stamps in the main card), Stampers Anonymous (ticket) and Hero arts (words). Klick on the image for a more detailed view.

4 Reacties

  1. Nellie, je verbaast me elke keer weer hoe je een thema net even anders kunt neerzetten. Deze kaart is ook weer heel mooi geworden. De kleuren zijn fantastisch en die stempel is megamooi ingekleurd.

  2. Nellie ik ben altijd verbaasd hoe jij een andere draai aan een thema kan geven. Deze halloweenkaart is ook weer erg mooi geworden. De kleuren zijn fantastisch en de stempel is ook zo mooi gebruikt en ingekleurd. Wow.

  3. This is fabulous Nellie, a very pretty Halloween card. Sue x

  4. heel erg mooi. leuke kleuren die je gebruikt hebt. en die afbeeldingen zijn super leuk.
    groetjes Brenda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: