There is a garden…

 

Voor degenen die mijn blog vaker bezoeken zal het geen verrassing zijn dat ik gek ben op het maken van puzzelstukken. Dit is een puzzelstuk waarvan ik de achtergrond gemaakt heb met distressinkten en een crafters template. De stempels zijn allemaal van Stampotique: Wed, There is a garden …, Heart flowers en Word collage. Ook voor het inkleuren van de meisjestempel en de hartjes heb ik distressinkt gebruikt. Op de 2e foto kun je in detail zien hoe ik de bloemetjes template heb gebruikt voor de achtergrond. Klik op de foto’s om ze te vergroten.

If you visit my blog more often you know I love altering puzzle pieces. For this one I made the background with distressinks and a crafters template. Alle stamps are Stampotique: Wed, There is a garden …, Heart flowers and Word collage. I coloured the girlimage and the heartflowers with distressink too. On the 2th picture you can see in more detail how I used the flower template to make the background. Please click on the images to enlarge.

Advertentie

3 Reacties

  1. Mooi puzzelstuk Nellie! De bloementemplate komt hier erg mooi uit zeg! Mooie quote (waar je volgens mij ook liefhebber van bent, net als de puzzelstukken), erg leuke hartjesbloemen, die wil ik ook wel in mijn tuin!
    Groetjes van Yvon

  2. Prachtig puzzelstuk, Nellie!

  3. prachtig puzzelstuk en wat een mooie kleuren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: